• No products in the cart.
  • No products in the cart.

ΤΖΕΛ ΑΛΟΗΣ

Σύμφωνα με τον Διοσκουρίδη, “κολλάει τραύματα, επουλώνει πληγές, θεραπεύει κονδυλώματα και ραγάδες”.

Χρησιμοποιείται για να ανακουφίζει και να θεραπεύει πλήθος δερματικών προβλημάτων.

Η πλούσια σύνθεσή του από ενεργά φυσικά δραστικά συστατικά όπως βιταμίνες Α, Β, C, E, πολυσακχαρίτες, ορυκτά (ασβέστιο, φώσφορο, κάλιο), γλυκοπρωτεΐνες, αμινοξέα κ.α., το καθιστούν ως ένα δυνατό αντιγηραντικό ενεργό συστατικό των καλλυντικών.

Η χρήση του, λοιπόν, μέσα στον ορό BOTOX ενισχύει τη δράση του. Έτσι, έχουμε ένα προϊόν πλούσιο σε βιταμίνες, ιχνοστοιχεία κι ένζυμα απαραίτητα για την υγεία και τη νεότητα του δέρματος. Ενεργοποιεί την αναγέννηση και τον πολλαπλασιασμό των κυττάρων και των ινοβλαστών στο δέρμα.

Προσδίδει στον ορό BOTOX συσφικτικές και ενυδατικές ιδιότητες, καταπραύνει και ανακουφίζει το δέρμα απο ερεθισμούς και κνησμό τέλος δημιουργεί ενα προστατευτικό φίλμ στην επιφάνεια του δέρματος απο τον ήλιο τον άνεμο και τα καυσαέρια.